Velkommen til oss!

Vi er tilbake på jobb etter sommerferien og ønsker alle velkommen til oss.
Resepsjonen er åpen og betjent mandag - torsdag mellom 0830-1300. Ring 55 13 95 96 og vi hjelper deg.

Vi har innført en rekke smitteverntiltak for å ivareta din trygghet og redusere risiko for smitte. Før du kommer til oss: Som pasient er det viktig at du ikke kommer til oss dersom du har fått påvist covid 19, har vært på reise utenfor Norge siste 14.dagene, har hatt nærkontakt med koronasmitte, eller er i karantene. Om du har hatt forkjølelse, feber, hoste, tungpust, nedsatt lukte-og eller smakssans, diaré, kvalme og oppkast de siste 14 dagene kan du heller ikke komme til oss. Når du kommer til oss: Sprit hendene når du kommer inn på klinikken før behandling, og når du forlater klinikken. Hold minst to meter avstand til andre. Unngå å ta unødig på flater. For dere som har barn i skole-og barnehagealder, er det dessverre ikke mulig å ta de med inn til oss.
Vi sees!

VELKOMMEN TIL LAGUNEPARKEN FYSIOTERAPI AS

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Lagunen Helsepark.
Ved klinikken arbeider 2 manuellterapeuter, 1 psykomotorisk fysioterapeut og 6 fysioterapeuter. Vi har terapeuter med og uten kommunal driftsavtale. Hos terapeuter uten driftsavtale er ventetiden kort og egenandelen litt høyere.
Nå trenger du ikke lenger henvisning.
Kontakt oss gjerne på telefon 55 13 95 96

Behandling Psykososial fysioterapi

Psykomotorisk fysioterapi

Psykomotorisk fysioterapi er en behandlingsform basert på erkjennelsen av at kroppen er en enhet der kropp, tanke og følelser henger sammen og påvirker hverandre gjensidig.

Ved å bli kjent med egne bevegelsesmønstre og kroppslige reaksjoner kan spenningsforholdet i kroppen påvirkes og endres.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.